Digitalb HD 12 Muaj

Digitalb HD 12 Muaj

Paketa e abonimit qe ju mundeson te shihni kanalet High Definition…

Premium HD 12 Muaj

Premium HD 12 Muaj

Paketa e abonimit qe ju mundeson te shihni kanalet Sportive dhe Hight…

Pay Per View

Pay Per View

Paketa e abonimit qe ju mundeson te shihni kanalet High Definition…


Botërori 2014 - FALAS

E Martë , 27 Maj 2014

Përfitoni Botërorin 2014 Falas duke u abonuar në Paketën Familjare Për çdo abonim Tokësor ose Satelitor në Paketën Familjare përfitoni Falas Botërorin 2014 dhe të gjithë kanalet e paketës SuperSport për 1 Muaj.

Super Oferta Festive

E Martë , 17 Dhjetor 2013

Duke filluar qe sot (17 Dhjetor 2013) deri me date 31 Dhjetor 2013, DigitAlb ka dale ne treg me oferte per produktet

Na Ndiqni